Pohjois-Hämeen Isännöinti Oy vahvistaa palveluntarjontaa Pohjois-Hämeen alueella

Tili- ja isännöintikeskus Tilke Oy:n liiketoiminta siirtyy allekirjoitetun liiketoimintakaupan myötä Pohjois-Hämeen Isännöinti Oy:lle 30.6.2021.

Henkilöstö jatkaa kaupan yhteydessä vanhoina työntekijöinä ja Armi Pystylä Ruoveden toimiston vetäjänä.

Pohjois-Hämeen Isännöinti Oy on isännöintiin keskittynyt yritys ja on alueellisesti vahva toimija. Yrityksen palveluksessa on ennen yrityskauppaa viisi henkilöä. Yrityksen omistaa OP Koti Pohjois-Häme Oy.

Tili- ja isännöintikeskus Tilke Oy on saavuttanut Ruoveden alueella vankan markkina-aseman ja olemme tunnettu paikallisesta ja asiantuntevasta palvelusta. Haluamme tarjota parasta palvelua asiakkaillemme ja panostaa liiketoiminnan kehittämiseen alueella jatkossakin ja yhdistyminen Pohjois-Hämeen Isännöinnin kanssa mahdollistaa tämän erittäin hyvin”,Tilke Oy:n toimitusjohtaja  Armi Pystylä sanoo. ”Meidän nykyinen kokenut henkilöstömme jatkaa työtämme asiakkaidemme hyväksi ja kaupan myötä pääsemme yhdistämään resurssimme Pohjois-Hämeen Isännöinti Oy:n asiantuntevan henkilöstön kanssa sekä saamme laajemman organisaation tuen käyttöömme”, Armi Pystylä jatkaa

”Toivotan Tilke Oy:n henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi osaksi Pohjois-Hämeen Isännöintiä. Kaupan myötä meillä on mahdollisuus yhdessä tarjota asiakkaille paikallisen isännöintialan toimijan asiantuntijuus ja kehittyvät palvelut, joihin panostamme voimakkaasti. On hienoa saada Tilke Oy:n ammattitaitoinen henkilöstö osaksi isännöintialan kehitystyötä, ja olen erittäin tyytyväinen paikallisten palvelujen turvaamisesta Pohjois-Hämeen alueella. ”, toteaa Pohjois-Hämeen Isännöinti Oy:n toimitusjohtaja Heikki Rantamaa.

Lisätiedot:

Pohjois-Hämeen Isännöinti:

Armi Pystylä, toimistonhoitaja, 0405216605, armi.pystyla@tilitoimistotilke.fi Ruovedentie 13, 34600 Ruovesi

Heikki Rantamaa, toimitusjohtaja, 0442581528, heikki.rantamaa@pohi.fi Virtaintie 42, 34800 Virrat